Veel tekstschrijvers hanteren een tarief per woord, maar bij Business Bloggen betaal je een vast tarief per blog. Deze tarieven staan op onderstaande menukaart overzichtelijk op een rij. Zo zie je in één oogopslag wat je voor welke dienst betaalt zonder dat je een offerte hoeft aan te vragen.

Het principe van de menukaart heb ik een tijd geleden bedacht. Als ik een dienst van iemand af wilde nemen zat ik vast aan een uurtarief of ik moest een offerte op maat aanvragen. Dit moet toch makkelijker kunnen dacht ik. Toen wij vlak daarna ergens een hapje gingen eten werd het idee voor de menukaart geboren. Daar zie je ook van tevoren wat een gerecht kost, ongeacht de tijd die de kok eraan besteed, en de prijs is in het weekend hetzelfde als op werkdagen. Logisch natuurlijk, maar die overzichtelijkheid is wel fijn en kunnen we prima doorvoeren in andere branches. Door te werken met afgeronde bedragen houden we het helemaal overzichtelijk.

Business bloggen_menukaart_tarieven_copywriter_tekstschrijver_marisca_kenter

Losse blogpost

Ben jij een ZZP’er die zich wil profileren en expertise wil delen door middel van een online visitekaartje? Dit bereik je met bloggen! Dit kan eenmalig, maar kan bijvoorbeeld ook maandelijks. Of misschien blog je normaal zelf voor je bedrijf, maar is het momenteel te druk om dit zelf te blijven doen. Hoe dan ook, ik kan je helpen door het schrijven van een losse blogpost (SEO) van minimaal 400 woorden. Je betaalt per blog €75 (excl. BTW) en je bepaalt zelf of het eenmalig is of niet en je een vaste frequentie wilt aanhouden. Wil je er eenvoudig beeldmateriaal bij? Geen probleem, dit zit inbegrepen bij de prijs!

Meerdere blogs

Wanneer je meerdere blogs geschreven wilt hebben (bijvoorbeeld om de 14 dagen) kan dat natuurlijk ook. Je betaalt dan geen €75 voor een blogpost, want in dat geval is er sprake van een gereduceerd tarief. Mail voor meer informatie naar info@mariscakenter.nl.

Bloggen voor makelaars

Voor meer informatie hierover verwijs ik je graag naar de pagina waarin je alles vertel over bloggen voor makelaars. Op deze pagina vertel ik je welke voordelen het biedt voor zowel de makelaar als voor de verkoper.

Webtekst SEO

Het schrijven van een goede webtekst is voor veel mensen lastig, want hoe leg je nu op een pakkende manier uit waar jouw bedrijf voor staat, wat jullie kernwaarden zijn en wat jullie doen zonder dat het te langdradig wordt? Een goede webtekst moet iets losmaken bij de lezer waardoor hij meer wilt weten over jou of, beter nog, een afspraak met je wilt maken of een dienst af wilt nemen. Het spreekt voor zich dat deze webtekst SEO geschreven wordt en ook hier hanteer ik een vast tarief voor van €75.

Productomschrijving webshop

Dan heb je een fantastisch mooie webshop met prachtige producten, maar hoe zorg je er nu voor dat bezoekers deze daadwerkelijk in het winkelwagentje gooien en afrekenen? Dat doe je onder andere met de juiste productomschrijvingen. Ik heb zelf bijna vijf jaar lang een webshop gehad en heb in die periode geleerd waar een goede productomschrijving aan moet voldoen. Het tarief voor een productomschrijving voor een webshop is €15 (excl. BTW)

Social media post

Door drukte kan de continuïteit van berichten plaatsen op social media weleens onder druk komen te staan. Het heeft even geen prioriteit en voor je het weet is er weer een week voorbij. Begrijpelijk, maar het is wel zonde. Nu kun je ervoor kiezen om je berichten in te plannen, maar ook dan moet je op gezette tijden een moment plannen om dit te doen. Ook dit kan ik uit je handen nemen zodat jij je weer kunt concentreren op andere lopende zaken.

Jij bepaalt welke social media kanalen er worden ingezet en ik zorg voor de content, het plannen en plaats er beeldmateriaal bij. Ook zorg ik ervoor dat de berichten op gunstige tijdstippen worden geplaatst. Het enige wat ik van je nodig heb is wat korte input en ik ga ermee aan de slag.

Ik factureer per maand dus je zit nergens aan vast. Het is dus prima als je mij voor een bepaalde tijd nodig hebt. Ben je pas begonnen met het bedrijf en heb je iemand nodig die je op weg helpt met de inzet van social media, ook daarin kan ik je van dienst zijn.

Kijk voor de tarieven op de menukaart. Wil je meerdere diensten van de menukaart met elkaar combineren, dan maken we daar een prijsafspraak over.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren