De term ‘business bloggen’ wordt vaker gebruikt en toch was de domeinnaam nog niet geclaimd. Gek eigenlijk, want de term dekt wel de lading; bloggen voor je bedrijf. Veel bedrijven doen dit en misschien heb jij er ook wel over nagedacht. Anders ben je hier niet terecht gekomen. Bloggen is een vak apart, want wat wil je vertellen en hoe zorg je dat deze boodschap goed overkomt en het toch nog lekker weg leest. Daarbij wil je ook dat je gevonden wordt op bepaalde zoektermen en een blog kan daaraan bijdragen. Die zoektermen moeten dan ook op een natuurlijke manier worden verwerkt in de blog. Ik kan je daarbij helpen!

Mijn naam is Marisca Kenter- van der Zwaan, 30 jaar, getrouwd en moeder van een zoon. Naast mijn werk als medewerker digitale communicatie ben ik professioneel blogger. Zo blog ik dagelijks op mijn persoonlijke blog www.mamablogger.nl dat maandelijks 22.000 unieke bezoekers trekt. Voor mijn blog werk ik samen met veel bekende merken en bedrijven. Inmiddels mag ik mij ook een vaste blogger noemen van Squla en kledingketen terStal. Ik zet mijn expertise wat betreft bloggen op die manier in voor anderen en misschien binnenkort wel voor jouw bedrijf?

Het idee voor Business Blogger bestond al een tijd, maar bloggers en tekstschrijvers zijn er genoeg in Nederland. Ik wilde het daarom anders aanpakken en onderscheidend zijn. Het idee van de menukaart ontstond. Hier zie je in één oogopslag welk tarief je voor de diensten betaalt zonder dat je eerst een offerte aan hoeft te vragen. In combinatie met de content die ik schrijf voor social media kan ik een kwalitatief goed totaalpakket aanbieden zonder dat je er de hoofdprijs voor hoeft te betalen.

Je wilt nu vast wel weten wat mijn werkervaring is en wat voor vlees je eigenlijk in de kuip hebt. Daarom hieronder mijn CV. Transparant en eerlijk, daar houd ik van.

Mocht je nog vragen hebben, mail mij gerust!

cv_marisca_business_bloggen_ervaring_werkervaring_ cv_marisca_business_bloggen_ervaring_werkervaring_

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren